Kanada har gett oss några av de absolut största popstjärnorna och kanske borde koras till nya pop-epicentrumet? Nya stjärnskottet att födas från detta land heter Jennie Harluk. Artisten har precis blivit framlyft som en av de hetaste akterna att hålla koll på av RBC Music.

Favoriter Apple Music

Med ett organiskt rotat sound som hämtar inspiration från indie, pop och folkmusik gör sångaren sin alldeles egna tolkning av pop. På nya singeln Party for two hör jag bitvis den storhet som Taylor Swift visade upp på plattan 1989 med svävande synthar, en grund skapad kring gitarr och stark berättarteknik. Här sjunger hon om att hålla kärleken hemlig i en tid där allt är offentligt. Själv säger Jennie att hon har en tendens att överromantisera livet en aning.

”Jag skriver ofta låtar som jag känner hör hemma i en indiefilm där människor blir kära och hela världen förändras. Känslan av att bli kär i någon är så euforisk och spännande. Party for two handlar om två personer som faller för varandra och håller det för sig själva. Oavsett om det är från deras vänner eller familj eller resten av världen. Livet och kärleken är så offentlig och jag tror att det är viktigt att ha vissa saker nära och privata vilket gör dem mycket mer speciella och passionerade.”

Jennie Harluk
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011