Det är officiellt höst och då vill i alla fall jag mysa! Så vad passar bättre än musik som lyser upp tillvaron och förstärker den lugna sinnesstämningen. Malmö-baserade indierockbandet Koala Bar ger oss singeln Danger och låt er inte luras av titeln för produktionen är varm och inbjudande. Till organiska instrumentering och högt flygande atmosfär talar låten om att befinna sig i en giftig relation.

Popmuzik Podcast

”Huvudämnet för den här låten är en påminnelse om ett destruktivt förhållande. Inspirerad av verkliga händelser handlar låten om de komplexa negativa känslor som kan uppstå när man går igenom sådana relationer.”

Koala Bar

Bandet Koala Bar inledde sin karriär redan 2015 då som en duo och fick snabbt ögonen på sig efter att ha lyfts av Gaffa i kategori bästa nya artist. År 2020 släppte de sin andra platta och välkomnade nyligen två medlemmar till. Den aktuella singeln är inspelad i Stigbergstudion med hjälp av producenten Petter Lithvall.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.