Jag hatar att älska dig! Ett kraftfullt men tydligt budskap. Till skira stråkar och stark inlevelse delar brittiska Eliza Bennett med sig av en av fem minnesbilder från den kommande EPn Late Twenties där samtliga ska samlas.

Nordiska Favoriter

Hate to love you är den första singeln från min kommande EP Late Twenties som täcker fem ögonblicksbilder under det senaste decenniet av mitt liv. Vissa stunder i ditt liv kan förvrängas och smälta in i tyget av vem du är, flytta till en ny stad, en giftig vänskap, en lång avlägsen kärlek. Dessa är mina.”

Eliza Bennett

Med en karriär som både skådespelare och sångerska är Eliza Bennett omgiven av kreativitet. Bland annat har hon setts i serien Dynasty samt i kommande Netflix-serien Do Revenge.
Här står dock musiken i fokus och tillsammans med producenterna Andy Mak och Thom Mak har hon skapat sitt unika sound.  Till oemotståndliga hookar och drömsk produktion är Hate to love you ett brev till den hatkärlek hon kände efter flytten från England till Los Angeles.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.