Jag är inte bättre än dig, jag är bara bitter. Tänk på den raden ett tag medan jag presentera den danska duon Phlake. Bestående av producenten Jonathan Elkær och sångaren Mads Bo Iversen slog denna Köpenhamnsbaserade duo igenom med dunder och brak år 2016 genom debutalbumet Slush Hours. Med stor framgång kommer såklart även igenkännande och på rekordkort tid har de blivit en av Danmarks mest framgångsrika akter. Lyssna på det här, de har sålt både guld och platina samt haft flertalet låtar på radio samtidigt och vunnit grammisar. Plural alltså!

Svensk Pop Apple Music

Nu parar denna framgångssaga ihop sig med brittiska Che Lingo från södra London för att ge oss R&B magi. Låten Bitter bjuder på ett skönt tempo med avslappnade gitarrer, trummor och falsettsång. För att skapa den där perfekta dynamiken har killarna även haft den goda smaken att varva rytmerna med rap och mjukare vokaler.

”Låten handlar om att avsluta en komplicerad vänskap och om att komma till rätta med att saker och ting inte är som de brukade vara.”

Phlake
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011