Den Berlin-baserade producenten och artisten Simeon Loth släpper musik under namnet AA-Legrand. Med en mix av indie-folk i stil med Bon Iver och Novo Amor samt elektronisk pop så som den artisterna James Blake och Apparat, skapar artisten ett eget och unikt sound.

Popmuzik Popcast

Under sommaren släppte artisten singlarna Shade of a giant och All your love. Nu har dessa fått sällskap av singeln Slow, sleep fall och med det skapat EP:n Pacific.
Låtarna bjuder på en mjuk och behaglig produktion vars text sedan målas upp av sångarens drömliknande röst. Texter som bland annat handlar om längtan efter kärlek, men också om att acceptera den man är ihop med för dess brister.
Det blir musik att liksom flyta bort tillsammans med. Att förstärka ens sinnen och stämning.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.