Den Berlin-baserade producenten och artisten Simeon Loth släpper musik under namnet AA-Legrand. Med en mix av indie-folk i stil med Bon Iver och Novo Amor samt elektronisk pop så som den artisterna James Blake och Apparat, skapar artisten ett eget och unikt sound.

Nordiska Favoriter

Under sommaren släppte artisten singlarna Shade of a giant och All your love. Nu har dessa fått sällskap av singeln Slow, sleep fall och med det skapat EP:n Pacific.
Låtarna bjuder på en mjuk och behaglig produktion vars text sedan målas upp av sångarens drömliknande röst. Texter som bland annat handlar om längtan efter kärlek, men också om att acceptera den man är ihop med för dess brister.
Det blir musik att liksom flyta bort tillsammans med. Att förstärka ens sinnen och stämning.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.