Med pumpande energi och stark melodi släpper den amerikanska artisten Bobby Marks singeln Run wild. En låt som likt titeln får pulsen att slå och energin i beatet får dig att vilja springa ett maraton eller dansa hela natten. Något som Bobby helt klart är villig att göra för att få den han är intresserad i.

Följ på Apple Music

Om singeln berättar artisten:

”Jag släppte en låt 2020 som heter Perfect for you, om att träffa någon som jag verkligen var intresserad av, men jag var alldeles för osäker för att försöka prata med. Jag tror att Run wild är ett svar på det. Jag är inte rädd för att närma mig en sån kille längre; Jag vet vad jag vill ha och jag bryr mig mer om att få det än om någon av mina personliga brister. Den dryper av självförtroende, och det är det som ger framgång för mig. Jag vill att folk ska känna så när de lyssnar på Run wild. Det är en enkel come-on till någon hisnande sexig. När du ser den personen i mitten av klubben, måste du kasta ödmjukheten för vinden och satsa. När du verkligen vill ha något, kan du tillämpa denna typ av blind självförtroende på vad som helst.”

Så om du älskar medryckande pop med ett riktigt skönt driv, av en stigande stjärna, så ska du definitivt lyssna på Run wild. Det är både en låt att ha i din spellista och en artist att hålla ett öga på.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.