Med pumpande energi och stark melodi släpper den amerikanska artisten Bobby Marks singeln Run wild. En låt som likt titeln får pulsen att slå och energin i beatet får dig att vilja springa ett maraton eller dansa hela natten. Något som Bobby helt klart är villig att göra för att få den han är intresserad i.

Apple Music

Om singeln berättar artisten:

”Jag släppte en låt 2020 som heter Perfect for you, om att träffa någon som jag verkligen var intresserad av, men jag var alldeles för osäker för att försöka prata med. Jag tror att Run wild är ett svar på det. Jag är inte rädd för att närma mig en sån kille längre; Jag vet vad jag vill ha och jag bryr mig mer om att få det än om någon av mina personliga brister. Den dryper av självförtroende, och det är det som ger framgång för mig. Jag vill att folk ska känna så när de lyssnar på Run wild. Det är en enkel come-on till någon hisnande sexig. När du ser den personen i mitten av klubben, måste du kasta ödmjukheten för vinden och satsa. När du verkligen vill ha något, kan du tillämpa denna typ av blind självförtroende på vad som helst.”

Så om du älskar medryckande pop med ett riktigt skönt driv, av en stigande stjärna, så ska du definitivt lyssna på Run wild. Det är både en låt att ha i din spellista och en artist att hålla ett öga på.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.