Ibland slår kreativiteten på olika sätt.
Efter att ha varit på en fest i en bar med några vänner skrev Tanner Carlton låten Between the lines när han kom hem. Att han ville behålla samma känsla från festen känns ganska givet, skulle jag säga. Den är härligt medryckande, klassisk poplåt med ett skimmer av 80-tal över sig, vilket jag som alltid älskar.

Popmuzik Lover

Tillsammans med sin bror Mason sammanställdes låten till vad den nu är. Texten i sig handlar om att hantera ångest. Så med det är det lite allvar i glädjebägaren också. Men det är ju alltid de där kontrasterna som är trevligt inom musiken.

Du hör resultatet här i bloggen.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.