Ibland slår kreativiteten på olika sätt.
Efter att ha varit på en fest i en bar med några vänner skrev Tanner Carlton låten Between the lines när han kom hem. Att han ville behålla samma känsla från festen känns ganska givet, skulle jag säga. Den är härligt medryckande, klassisk poplåt med ett skimmer av 80-tal över sig, vilket jag som alltid älskar.

Svensk Pop Apple Music

Tillsammans med sin bror Mason sammanställdes låten till vad den nu är. Texten i sig handlar om att hantera ångest. Så med det är det lite allvar i glädjebägaren också. Men det är ju alltid de där kontrasterna som är trevligt inom musiken.

Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011