Ibland slår kreativiteten på olika sätt.
Efter att ha varit på en fest i en bar med några vänner skrev Tanner Carlton låten Between the lines när han kom hem. Att han ville behålla samma känsla från festen känns ganska givet, skulle jag säga. Den är härligt medryckande, klassisk poplåt med ett skimmer av 80-tal över sig, vilket jag som alltid älskar.

Favoriter Apple Music

Tillsammans med sin bror Mason sammanställdes låten till vad den nu är. Texten i sig handlar om att hantera ångest. Så med det är det lite allvar i glädjebägaren också. Men det är ju alltid de där kontrasterna som är trevligt inom musiken.

Du hör resultatet här i bloggen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.