Syskonduon Alexandra John från San Francisco släppte debutsingeln Demons tidigare i somras. Nu är Liza och Weston Friga-Cain tillbaka med singeln Strung out.

Nordiska Favoriter

Låten handlar om de där destruktiva förhållanden som man inte kommer ifrån. Man försöker olika lösningar men det slutar ändå med att man är tillbaka där man började.
Bandet berättar:

”Oavsett om det är en romantiska eller substansrelaterade, vi har alla former av självsabotage och den undermedvetna önskan om självförstörelse. Vi kör oss själva tills vi är tomma tills vi inser att den form av tröst som vi en gång hade från personen, saken eller platsen inte var tillfredsställande trots allt, men orsaken hela tiden.”

Produktionen är skönt medryckande med brass och ett läckert beat. Något som ger låten en klassisk popkänsla över sig, och som även andas lite disco. Så resultatet är helt klart något som jag gillade här. Du hör Strong out i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011