Syskonduon Alexandra John från San Francisco släppte debutsingeln Demons tidigare i somras. Nu är Liza och Weston Friga-Cain tillbaka med singeln Strung out.

Favoriter Apple Music

Låten handlar om de där destruktiva förhållanden som man inte kommer ifrån. Man försöker olika lösningar men det slutar ändå med att man är tillbaka där man började.
Bandet berättar:

”Oavsett om det är en romantiska eller substansrelaterade, vi har alla former av självsabotage och den undermedvetna önskan om självförstörelse. Vi kör oss själva tills vi är tomma tills vi inser att den form av tröst som vi en gång hade från personen, saken eller platsen inte var tillfredsställande trots allt, men orsaken hela tiden.”

Produktionen är skönt medryckande med brass och ett läckert beat. Något som ger låten en klassisk popkänsla över sig, och som även andas lite disco. Så resultatet är helt klart något som jag gillade här. Du hör Strong out i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.