Syskonduon Alexandra John från San Francisco släppte debutsingeln Demons tidigare i somras. Nu är Liza och Weston Friga-Cain tillbaka med singeln Strung out.

Favoriter Apple Music

Låten handlar om de där destruktiva förhållanden som man inte kommer ifrån. Man försöker olika lösningar men det slutar ändå med att man är tillbaka där man började.
Bandet berättar:

”Oavsett om det är en romantiska eller substansrelaterade, vi har alla former av självsabotage och den undermedvetna önskan om självförstörelse. Vi kör oss själva tills vi är tomma tills vi inser att den form av tröst som vi en gång hade från personen, saken eller platsen inte var tillfredsställande trots allt, men orsaken hela tiden.”

Produktionen är skönt medryckande med brass och ett läckert beat. Något som ger låten en klassisk popkänsla över sig, och som även andas lite disco. Så resultatet är helt klart något som jag gillade här. Du hör Strong out i bloggen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.