Duon Spruce Miles består av Bradley Fryou och Taylor Niebel. Tillsammans vill de främja mental hälsa och ämnar samla in pengar till välgörenhetsorganisationer för mental hälsa. Varje singel de släpper är ett samarbete med en noggrant utvald sångare och artist. I låten Never looking back har de valt att samarbeta med Raycheal Winters. Tillsammans skapar de en låt som talar om att hitta tillbaka till den lyckliga platsen i livet efter en tuff period. 

Favoriter Apple Music

Trots olika röster på varje singelsläpp är den röda tråden att Spruce Miles alltid fokuserar på att leverera stark pop som hämtar inspiration från olika epoker och musikgenrer. Den aktuella låten är en hyllning till 80-talet och tar oss med till en skimrande sandstrand och klarblått vatten. Studsande syntar, galloperande trummor och snygga gitarrer utgör grunden för den här sköna singeln. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.