Duon Spruce Miles består av Bradley Fryou och Taylor Niebel. Tillsammans vill de främja mental hälsa och ämnar samla in pengar till välgörenhetsorganisationer för mental hälsa. Varje singel de släpper är ett samarbete med en noggrant utvald sångare och artist. I låten Never looking back har de valt att samarbeta med Raycheal Winters. Tillsammans skapar de en låt som talar om att hitta tillbaka till den lyckliga platsen i livet efter en tuff period. 

Nordiska Favoriter

Trots olika röster på varje singelsläpp är den röda tråden att Spruce Miles alltid fokuserar på att leverera stark pop som hämtar inspiration från olika epoker och musikgenrer. Den aktuella låten är en hyllning till 80-talet och tar oss med till en skimrande sandstrand och klarblått vatten. Studsande syntar, galloperande trummor och snygga gitarrer utgör grunden för den här sköna singeln. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011