Duon Spruce Miles består av Bradley Fryou och Taylor Niebel. Tillsammans vill de främja mental hälsa och ämnar samla in pengar till välgörenhetsorganisationer för mental hälsa. Varje singel de släpper är ett samarbete med en noggrant utvald sångare och artist. I låten Never looking back har de valt att samarbeta med Raycheal Winters. Tillsammans skapar de en låt som talar om att hitta tillbaka till den lyckliga platsen i livet efter en tuff period. 

Favoriter Apple Music

Trots olika röster på varje singelsläpp är den röda tråden att Spruce Miles alltid fokuserar på att leverera stark pop som hämtar inspiration från olika epoker och musikgenrer. Den aktuella låten är en hyllning till 80-talet och tar oss med till en skimrande sandstrand och klarblått vatten. Studsande syntar, galloperande trummor och snygga gitarrer utgör grunden för den här sköna singeln. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.