Till en rock-inspirerad produktion briljerar alternativa pop-talangen LOOME på singeln reLOVE. I dryga tre minuter sjunger artisten från djupet av sitt hjärta och delar med sig av de tankar han kämpade med efter ett tufft uppbrott. 

Gareth Nugent – Even mountains fall

”Ibland är tanken på att behöva återuppleva traumat av ett uppbrott helt enkelt inte ett alternativ. Terapi fungerar för att hela själen, men tänk om allt du någonsin har gjort är att leva i förnekelse? Den här låten handlar om min personliga resa med bearbetning av mina känslor.”

LOOME

reLOVE presenterar ett relativt slimmat ljudlandskap byggt kring krispiga elgitarrer, tydliga basgång och livetrummor. Allt för att skapa den där hjärtskärande känslan som LOOME förmedlar genom sina distade vokaler. I gränslandet till pop och alternativt är detta en riktigt snygg låt som lär tilltala en bred publik. 

LOOME

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.