Till en dånande indie-poprock produktion släpper duon EQUAL loss alla känslor. Här sjunger de om kärlek som befinner sig gränslandet. Men aldrig tycks vara rätt i tid för eller värt att investera i.  

Följ på Apple Music

”Jag skrev den här låten när jag insåg att jag var i ett ovisst stadie av kärlek. Det är en sammanslagning av saker jag ville säga till de relationer rån mitt förflutna, såväl som de från nuet”

Christian Leave

I en jakt på en ömsesidiga relation där man respekterar varandra fångar denna catchy singel omedelbart lyssnarens uppmärksamhet. Organiska elgitarrer varvas med live-trummor och en ösig melodi. För att vara en duo som tidigare ägnat sig åt folkpop är den aktuella singeln helt klart ett steg i en annan riktning och visar att man inte kan placera dem i något speciellt fack. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011