Till en dånande indie-poprock produktion släpper duon EQUAL loss alla känslor. Här sjunger de om kärlek som befinner sig gränslandet. Men aldrig tycks vara rätt i tid för eller värt att investera i.  

Följ på Apple Music

”Jag skrev den här låten när jag insåg att jag var i ett ovisst stadie av kärlek. Det är en sammanslagning av saker jag ville säga till de relationer rån mitt förflutna, såväl som de från nuet”

Christian Leave

I en jakt på en ömsesidiga relation där man respekterar varandra fångar denna catchy singel omedelbart lyssnarens uppmärksamhet. Organiska elgitarrer varvas med live-trummor och en ösig melodi. För att vara en duo som tidigare ägnat sig åt folkpop är den aktuella singeln helt klart ett steg i en annan riktning och visar att man inte kan placera dem i något speciellt fack. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.