Till en dånande indie-poprock produktion släpper duon EQUAL loss alla känslor. Här sjunger de om kärlek som befinner sig gränslandet. Men aldrig tycks vara rätt i tid för eller värt att investera i.  

Nordiska Favoriter

”Jag skrev den här låten när jag insåg att jag var i ett ovisst stadie av kärlek. Det är en sammanslagning av saker jag ville säga till de relationer rån mitt förflutna, såväl som de från nuet”

Christian Leave

I en jakt på en ömsesidiga relation där man respekterar varandra fångar denna catchy singel omedelbart lyssnarens uppmärksamhet. Organiska elgitarrer varvas med live-trummor och en ösig melodi. För att vara en duo som tidigare ägnat sig åt folkpop är den aktuella singeln helt klart ett steg i en annan riktning och visar att man inte kan placera dem i något speciellt fack. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.