Det är dags för Stockholm Pride och ingen mindre än Babsan är konferencier under festivalens schlagerkväll den 4:e Augusti!

Favoriter Apple Music

Men Babsan är inte bara aktuell i det sammanhanget. Idag släpper artisten nämligen singeln Vi borde vara nakna. En härligt dansant schlagerpoplåt vars tydliga budskap är att vi alla människor är lika när allt kommer omkring. Att vi helt enkelt borde vara nakna för att med det vara på samma nivå och förutsättningar. Lite obekvämt kanske, men ändå en fin tanke.

Lars-Åke Wilhelmsson, Babsans mer sansade alter ego, berättar att låten egentligen var tänkt att skickas in till en kommande Melodifestival, men att han övertygade låtskrivaren Larry Forsberg om att den behövdes bättre här och nu. Tur för oss. För nu kan vi dansa till denna härliga och inkluderande låt under Pride och hela hösten!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011