Skriven i hans hemmastudio under pandemin är singeln Purpose en av många låtar som kommer från Connor Mac i år. Singeln är producerad av artisten själv och presenterar ett luftigt atmosfäriskt sound som talar till dagens popmusik.

Dolby Atmos

”Berättandet växlar mellan verser som avslöjar varje persons sårbarhet och att ingen är mer skyldig än den andra i en relation. Deras längtan, smärta och känslor delas. Det finns en ärlig desperation som löper genom texterna och blöder in i sångmelodierna och harmonierna. Jag hoppas att låten resonerar med något som folk kanske känner”.

Connor Mac

Min absoluta favoritkombination av popmusik är en hybrid av organiskt och elektroniskt. Det finns något ärligt och sårbart i riktiga instrument, men catchy och medryckande i datoriserade. Vad jag vill säga med detta är att Connor lyckas berör mig på två plan med den här poplåten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.