Skriven i hans hemmastudio under pandemin är singeln Purpose en av många låtar som kommer från Connor Mac i år. Singeln är producerad av artisten själv och presenterar ett luftigt atmosfäriskt sound som talar till dagens popmusik.

Skicka in din musik

”Berättandet växlar mellan verser som avslöjar varje persons sårbarhet och att ingen är mer skyldig än den andra i en relation. Deras längtan, smärta och känslor delas. Det finns en ärlig desperation som löper genom texterna och blöder in i sångmelodierna och harmonierna. Jag hoppas att låten resonerar med något som folk kanske känner”.

Connor Mac

Min absoluta favoritkombination av popmusik är en hybrid av organiskt och elektroniskt. Det finns något ärligt och sårbart i riktiga instrument, men catchy och medryckande i datoriserade. Vad jag vill säga med detta är att Connor lyckas berör mig på två plan med den här poplåten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011