Skriven i hans hemmastudio under pandemin är singeln Purpose en av många låtar som kommer från Connor Mac i år. Singeln är producerad av artisten själv och presenterar ett luftigt atmosfäriskt sound som talar till dagens popmusik.

Favoriter Apple Music

”Berättandet växlar mellan verser som avslöjar varje persons sårbarhet och att ingen är mer skyldig än den andra i en relation. Deras längtan, smärta och känslor delas. Det finns en ärlig desperation som löper genom texterna och blöder in i sångmelodierna och harmonierna. Jag hoppas att låten resonerar med något som folk kanske känner”.

Connor Mac

Min absoluta favoritkombination av popmusik är en hybrid av organiskt och elektroniskt. Det finns något ärligt och sårbart i riktiga instrument, men catchy och medryckande i datoriserade. Vad jag vill säga med detta är att Connor lyckas berör mig på två plan med den här poplåten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.