Kommer du? är en uppmaning att göra vad vi kan för att rädda klimatet. En kamplåt om du så vill att alla måste hjälpas åt för att rädda den enda planet vi har.

Apple Music

Produktionen är lekfull och lättillgänglig, vilket känns viktigt för att ta till sig ett sådant allvarligt budskap. Lite som en förklädd pekpinne. Lekfull på utsidan, men med en uppmaning som man inte kan skoja bort.

Bakom Kommer du? hittar vi musikern och producenten Folke Nikanor, som än en gång samarbetar med sångerskan och textförfattaren Anja Bigrell. De har tidigare gjort låten Om jag fick bestämma på Folkes senaste album Främmande. En låt som blev mycket uppskattad av lyssnarna.

Om nya singeln berättar Folke för bloggen:

”Den här låten är lite som en undercover agent. Polerad och poppig på ytan men som döljer ett viktigt utropstecken. Jag och Anja Bigrell skrev den här låten tillsammans med ambitionen att göra en indiepoplåt med ett angeläget budskap.”

Ta till dig av denna kamplåt för klimatet här i bloggen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.