Kommer du? är en uppmaning att göra vad vi kan för att rädda klimatet. En kamplåt om du så vill att alla måste hjälpas åt för att rädda den enda planet vi har.

Nordiska Favoriter

Produktionen är lekfull och lättillgänglig, vilket känns viktigt för att ta till sig ett sådant allvarligt budskap. Lite som en förklädd pekpinne. Lekfull på utsidan, men med en uppmaning som man inte kan skoja bort.

Bakom Kommer du? hittar vi musikern och producenten Folke Nikanor, som än en gång samarbetar med sångerskan och textförfattaren Anja Bigrell. De har tidigare gjort låten Om jag fick bestämma på Folkes senaste album Främmande. En låt som blev mycket uppskattad av lyssnarna.

Om nya singeln berättar Folke för bloggen:

”Den här låten är lite som en undercover agent. Polerad och poppig på ytan men som döljer ett viktigt utropstecken. Jag och Anja Bigrell skrev den här låten tillsammans med ambitionen att göra en indiepoplåt med ett angeläget budskap.”

Ta till dig av denna kamplåt för klimatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011