Zoe Ko är en 21-årig artist från New York som debuterade tidigare i år med singeln Line som streamats en hel del på de olika musiktjänsterna.

Följ på Apple Music

Nu är artisten aktuell med Til U. En skönt pumpande och kommersiell poplåt med en nice synthslinga som färgats lite av en punk-rockig känsla i arrangemanget. Något som borde göra att låten passar den breda och stora massan.

Til U sjunger Zoe Ko om hur en person kom in i hennes liv och krossade hennes hjärta. Hur fina ord och charmig beteende slutade i hjärtsorg och tomma löften… Livet suger ibland mer än vanligt. Speciellt om hjärtat är involverat i det.

Just nu jobbar Zoe mot en EP som släpps längre fram, på vilken artisten jobbat tillsammans med producenten och låtskrivaren Gerry Lange.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011