Zoe Ko är en 21-årig artist från New York som debuterade tidigare i år med singeln Line som streamats en hel del på de olika musiktjänsterna.

Nordiska Favoriter

Nu är artisten aktuell med Til U. En skönt pumpande och kommersiell poplåt med en nice synthslinga som färgats lite av en punk-rockig känsla i arrangemanget. Något som borde göra att låten passar den breda och stora massan.

Til U sjunger Zoe Ko om hur en person kom in i hennes liv och krossade hennes hjärta. Hur fina ord och charmig beteende slutade i hjärtsorg och tomma löften… Livet suger ibland mer än vanligt. Speciellt om hjärtat är involverat i det.

Just nu jobbar Zoe mot en EP som släpps längre fram, på vilken artisten jobbat tillsammans med producenten och låtskrivaren Gerry Lange.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.