Om du undrar hur en musikvideo hade sett ut om mästaren Steven Spielberg hade regisserat den, så behöver du inte undra längre. Han har nämligen regisserat Cannibal med Marcus Mumford från Mumford & Sons. Låten är artistens första solosingel som släpptes ganska nyligen, och tagen från artistens kommande album med det fyndiga namnet (self-titled) som släpps den 16:e September.

Svensk Pop

Videon är inspelad i svartvitt med en iPhone och filmas som en tagning där Spielbergs fru agerat som dolly grip och körde runt regissören på en kontorsstol. Från ett tight porträtt av sångaren, till ut i salongen han sitter i för att avsluta lika tight igen. Ganska enkel video överlag. Men som sagt, kul att den snart 76-årige Spielberg ständigt testar nya saker. Det var ju inte så länge sedan som han gjorde sin första musikal i form av West Side Story. Nu väntar vi bara på att han ska göra sin första film med HBTQ-tema. Det vore spännande.

Men som sagt, här kan du se Cannibal med Marcus Mumford.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.