Artisten SYKE önskar gå utanför musik och vill vara en symbol för kärlek och frihet. I en värld som kräver mycket av oss individer sätter SYKE en ny twist på femme-pop och problematiserar könsroller med sin progressiva danspop.

Popmuzik Podcast

Nya singeln Teethmarks presenterar en experimentell ljudbild där sångaren har lekt med stora elektroniska trummor och drömska synthar. Det andas futurism och nytänk med rätt mängd kommersiell ådra för att göra det tillgängligt för musikkonsumenter. Låten Teethmarks talar om en relation där man vill vara sårbar för varandra, men har vetskapen om att den inte kommer vara för alltid. Mer specifikt den där dragningskraften till någon som kan vara omöjliga att förklara och helt ologisk på pappret.

Helheten är mör och mystisk med läckra produktionsgrepp och ett känsloregister som sträcker sig över hela paletten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.