Artisten SYKE önskar gå utanför musik och vill vara en symbol för kärlek och frihet. I en värld som kräver mycket av oss individer sätter SYKE en ny twist på femme-pop och problematiserar könsroller med sin progressiva danspop.

Apple Music

Nya singeln Teethmarks presenterar en experimentell ljudbild där sångaren har lekt med stora elektroniska trummor och drömska synthar. Det andas futurism och nytänk med rätt mängd kommersiell ådra för att göra det tillgängligt för musikkonsumenter. Låten Teethmarks talar om en relation där man vill vara sårbar för varandra, men har vetskapen om att den inte kommer vara för alltid. Mer specifikt den där dragningskraften till någon som kan vara omöjliga att förklara och helt ologisk på pappret.

Helheten är mör och mystisk med läckra produktionsgrepp och ett känsloregister som sträcker sig över hela paletten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.