Artisten SYKE önskar gå utanför musik och vill vara en symbol för kärlek och frihet. I en värld som kräver mycket av oss individer sätter SYKE en ny twist på femme-pop och problematiserar könsroller med sin progressiva danspop.

Följ på Apple Music

Nya singeln Teethmarks presenterar en experimentell ljudbild där sångaren har lekt med stora elektroniska trummor och drömska synthar. Det andas futurism och nytänk med rätt mängd kommersiell ådra för att göra det tillgängligt för musikkonsumenter. Låten Teethmarks talar om en relation där man vill vara sårbar för varandra, men har vetskapen om att den inte kommer vara för alltid. Mer specifikt den där dragningskraften till någon som kan vara omöjliga att förklara och helt ologisk på pappret.

Helheten är mör och mystisk med läckra produktionsgrepp och ett känsloregister som sträcker sig över hela paletten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011