Åh, denna synthproduktion var ju himmelsrik. Det är producenten Rossi som samarbetar med Bittersweet Machines för att skapa denna retrodoftande poplåt vid namn Stumbling with grace.
I och med att sångarens röst inte är långt ifrån Simon Le Bonn antar jag att detta är vad Duran Duran borde låta om de vågade bli än mer synthiga i produktionen. Efter att ha hört detta, så får de gärna också löpa linan ut säger jag.

Skicka in din musik

Låten inleds med en snygga synthmelodi för att sedan byggas på med ett skönt beat och härlig medryckande känsla. Det är välpolerat måste jag säga, samtidigt som de analoga syntharna ger en riktigt snygg retrokänsla. Du kan uppleva låten både i sitt original samt den lite mer om-mixade Rossi’s Night Version här nedan. Båda är magiska, så missa ingen av dem.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011