Janice Lee är en filippinsk /amerikansk-artist med bas i San Fransisco-området som alltid älskat musik. Akter som Dua Lipa, Miley Cyrus, Earth Wind & Fire och Bruno Mars är bara några av de som format Janice musiksmak igenom åren.

POPMUZIK LOVER 2

Här är hon aktuell med singeln One sided love. En härligt medryckande poplåt som har det klassiska temat när man faller för ens vän och man helt enkelt känner att känslorna är mer än bara vänskap. På låten undrar artisten om känslorna är ömsesidiga och helt enkelt frågar…

-Skulle du våga säga till din vän om du fick känslor för henom?

Produktionen är här skönt medryckande och lekfull. Den doftar lite 90-tal skulle jag säga, vilket jag personligen uppskattade.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011