Den brittiska gruppen Red Telephone från Cardiff beskriver sig som en akt som skulle kunna ha hittats på en klubb i filmen Blade Runner. Ingen dum liknelse kommer ni att märka när ni hör deras senaste singel All I really want. En new wave-låt med skön rytm läcker melodi och futuristiska synthar. Det är både dramatiskt i framförandet och härligt retrodoftande i produktionen.

POPMUZIK LOVER 2

Om låten berättar sångaren Declan i bandet:

All I really want handlar om önskan och kampen att återgå till ett tidigare sinnestillstånd efter ett psykiskt sammanbrott. Ljudmässigt var syftet att kombinera mörka och filmiska synth-ledda ljudlandskap i stil med Drive och Blade Runner med discorytmer”.

I November släpper bandet sitt debutalbum.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011