Den brittiska gruppen Red Telephone från Cardiff beskriver sig som en akt som skulle kunna ha hittats på en klubb i filmen Blade Runner. Ingen dum liknelse kommer ni att märka när ni hör deras senaste singel All I really want. En new wave-låt med skön rytm läcker melodi och futuristiska synthar. Det är både dramatiskt i framförandet och härligt retrodoftande i produktionen.

Popmuzik Popcast

Om låten berättar sångaren Declan i bandet:

All I really want handlar om önskan och kampen att återgå till ett tidigare sinnestillstånd efter ett psykiskt sammanbrott. Ljudmässigt var syftet att kombinera mörka och filmiska synth-ledda ljudlandskap i stil med Drive och Blade Runner med discorytmer”.

I November släpper bandet sitt debutalbum.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.