Disco är onekligen en stark trend i pop-världen. Allt ifrån Dua Lipa till Doja Cat har haft enorm framgång när de tolkat genren. Nu är JULAPINK här för att föra vidare trenden genom att ge oss den medryckande Runaway Cinderella.

Popmuzik Lover

Mjuka basgångar, funkiga gitarrer och en elektronisk trum-maskin tar en långt. Men det allra viktigaste är en stark melodi och hookig refräng. Något Runaway Cinderella definitivt bär på. Historien som skildras är den klassiska askungen-sagan men utan lyckligt slut. Förklädd till prinsessa ljuger och flyr huvudpersonen, men bakom berättelsen döljer sig även ett budskap om hur viktigt det är att synliggöra olika könsroller. Samt hur vi ibland stirrar oss blinda på manligt och kvinnligt.

Varmt, mjukt och somrigt. Det här är en låt som passar årstiden perfekt. Radiovänligt och spellist-redo. Det här är Runaway Cinderella.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.