Disco är onekligen en stark trend i pop-världen. Allt ifrån Dua Lipa till Doja Cat har haft enorm framgång när de tolkat genren. Nu är JULAPINK här för att föra vidare trenden genom att ge oss den medryckande Runaway Cinderella.

Följ på Apple Music

Mjuka basgångar, funkiga gitarrer och en elektronisk trum-maskin tar en långt. Men det allra viktigaste är en stark melodi och hookig refräng. Något Runaway Cinderella definitivt bär på. Historien som skildras är den klassiska askungen-sagan men utan lyckligt slut. Förklädd till prinsessa ljuger och flyr huvudpersonen, men bakom berättelsen döljer sig även ett budskap om hur viktigt det är att synliggöra olika könsroller. Samt hur vi ibland stirrar oss blinda på manligt och kvinnligt.

Varmt, mjukt och somrigt. Det här är en låt som passar årstiden perfekt. Radiovänligt och spellist-redo. Det här är Runaway Cinderella.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011