Att falla handlöst för någon kanske är den mest fantastiska känsla som finns. Med det kommer såklart med en stor del mod. Vågar man trots hinder hänge sig någon annan kan det dock göra att man själv känner sig hel.

Nordiska Favoriter

Bo Weber och Lissy träffades på en dejtingapp där deras ömsesidiga intresse för musik var det som omedelbart tände en gnista. Några dejter senare och resten var historia. Förutom kärlek och ömsesidig respekt skapar de två numera även musik tillsammans. Något vi får ta del av i nya singeln Falling for you. Här berättar de sina individuella historier om hur det är att kasta sig in i känslor och ovisshet där man åt ena hållet inte vill vara för närgången och åt andra önskar komma nära snabbt.

Resultatet blir en snyggt konstruerad poplåt där produktionen ackompanjerar känslan perfekt och sätter en mysig ljudbild och atmosfär. Min känsla när jag lyssnar till låten är helt klart positiv och jag tycker de båda lyckas sätta en tydlig feel-good stämning över hela spåret. Dessutom stort plus för det snygga omslaget.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.