Med Pretty insecurities släpper den amerikanska artisten Elle Baez sin andra singel för året och följer upp Mister possessive.

POPMUZIK LOVER 2

Den nya singeln är skriven av artisten tillsammans med Angela Wang och Jasmine Hildebrandt samt producerad tillsammans med Tiger Darrow. Här bjuds vi på en medryckande poplåt med skön rytm samtidigt som Elle sjunger om att vi alla duger som vi är och inte behöver bli påverkade av skönhetsidealet från sociala medier.

Artisten berättar:

”Med plastikkirurgins normalitet och trycket från sociala medier idag, som en kroppspositiv artist, ville jag göra en ironisk bop som vi alla relaterar till när vi känner oss nere på oss själva för att påminna oss om att vi är vackra inifrån och ut och att gå ut och leva våra liv till fullo medan vi kan”

Med andra ord en peppande och upplyftande låt som förhoppningsvis kan få ditt självförtroende att boostas.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011