Med Pretty insecurities släpper den amerikanska artisten Elle Baez sin andra singel för året och följer upp Mister possessive.

Popmuzik Podcast

Den nya singeln är skriven av artisten tillsammans med Angela Wang och Jasmine Hildebrandt samt producerad tillsammans med Tiger Darrow. Här bjuds vi på en medryckande poplåt med skön rytm samtidigt som Elle sjunger om att vi alla duger som vi är och inte behöver bli påverkade av skönhetsidealet från sociala medier.

Artisten berättar:

”Med plastikkirurgins normalitet och trycket från sociala medier idag, som en kroppspositiv artist, ville jag göra en ironisk bop som vi alla relaterar till när vi känner oss nere på oss själva för att påminna oss om att vi är vackra inifrån och ut och att gå ut och leva våra liv till fullo medan vi kan”

Med andra ord en peppande och upplyftande låt som förhoppningsvis kan få ditt självförtroende att boostas.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011