Med singeln Get your attention sjunger ANDI om de intensiva crushes och breakups som artisten upplevde i tonåren. När alla känslor var större än allt och personen den viktigaste i hennes liv där och då.

Popmuzik in Dolby Atmos

ANDI berättar för bloggen:

”Varje gång jag gillade någon blev de hela min värld. Jag skulle äta, sova och andas den personen. Alla mina tankar och handlingar omgav dem och sätt att få dem att gilla mig tillbaka. Jag skulle göra bokstavligen vad som helst bara för att få en pojkes uppmärksamhet även om det innebar att förlora vänner eller såra mina egna känslor. Jag vill att andra tjejer och killar som går igenom sina första förälskelser och älskar att inse att de inte behöver göra någonting för att få någons uppmärksamhet. Någon ska gilla dig för dig och inte en fasad. Istället för att gå ut och kyssa alla och skada dig själv i längden borde du faktiskt känna känslorna som följer med att göra ett uppbrott.”

Get your attention inleds som en vacker pianoballad, men blommar strax ut till en medryckande och mer elektronisk pop-pärla som garanterat kommer bli en favorit för dig. Stark sång och melodi gör det till en given hit i din spellista. Det kan jag garantera.
Lyssna här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.