Med singeln Get your attention sjunger ANDI om de intensiva crushes och breakups som artisten upplevde i tonåren. När alla känslor var större än allt och personen den viktigaste i hennes liv där och då.

Följ på Apple Music

ANDI berättar för bloggen:

”Varje gång jag gillade någon blev de hela min värld. Jag skulle äta, sova och andas den personen. Alla mina tankar och handlingar omgav dem och sätt att få dem att gilla mig tillbaka. Jag skulle göra bokstavligen vad som helst bara för att få en pojkes uppmärksamhet även om det innebar att förlora vänner eller såra mina egna känslor. Jag vill att andra tjejer och killar som går igenom sina första förälskelser och älskar att inse att de inte behöver göra någonting för att få någons uppmärksamhet. Någon ska gilla dig för dig och inte en fasad. Istället för att gå ut och kyssa alla och skada dig själv i längden borde du faktiskt känna känslorna som följer med att göra ett uppbrott.”

Get your attention inleds som en vacker pianoballad, men blommar strax ut till en medryckande och mer elektronisk pop-pärla som garanterat kommer bli en favorit för dig. Stark sång och melodi gör det till en given hit i din spellista. Det kan jag garantera.
Lyssna här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011