Albumet är här och det går inte att undvika det faktum att även Mabel har doppat tårna i 80-talets ljuva källa. Med syntiga mid-tempo produktioner, mer klubb-inspirerade bangers och som alltid lysande melodier är hon här för att äntra nästa epok av sin karriär.

Popmuzik Lover

Denna BRIT-Award belönade popstjärna har musiken i blodet och en unik talang för snygga poplåtar. Något hon bevisar vid varje låtsläpp, så även när vi får fokussingeln Crying on the dance floor. Med luftiga gitarrer, elektroniska produktionsval och mjuk stämma trollbinder hon mig under de dryga tre minuterna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.