De 80-talsinspirerade Fairground Factory är tillbaka i bloggen med ännu en retropoplåt.

Nordiska Favoriter

Nya singeln heter Wrecking ball och är lite som hämtad från ledmotivet ur en 80-talsfilm. Tänker en dystopisk framtidsversion likt Mad Max eller liknande. Det är i alla fall bilden jag fick i skallen.
Produktionen mixar rockiga gitarrer och glittrande synthar, så som man ofta gjorde under 80-talet. Det blir verkligen en nostalgitripp detta.

Låten handlar om att man blir träffad av just en Wrecking ball. När historien kommer ikapp och fullständigt sänker en person. Man blir fånge i känslan av att vara kidnappad av sin egen historia. 

Så åk tillbaka till 80-talet tillsammans med Fairground Factory och deras senaste singel här i bloggen. Det bli en sjukt skön resa vill jag lova.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.