De 80-talsinspirerade Fairground Factory är tillbaka i bloggen med ännu en retropoplåt.

Nordiska Favoriter

Nya singeln heter Wrecking ball och är lite som hämtad från ledmotivet ur en 80-talsfilm. Tänker en dystopisk framtidsversion likt Mad Max eller liknande. Det är i alla fall bilden jag fick i skallen.
Produktionen mixar rockiga gitarrer och glittrande synthar, så som man ofta gjorde under 80-talet. Det blir verkligen en nostalgitripp detta.

Låten handlar om att man blir träffad av just en Wrecking ball. När historien kommer ikapp och fullständigt sänker en person. Man blir fånge i känslan av att vara kidnappad av sin egen historia. 

Så åk tillbaka till 80-talet tillsammans med Fairground Factory och deras senaste singel här i bloggen. Det bli en sjukt skön resa vill jag lova.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011