Till en dånande och organisk produktion sjunger indiesångaren Ashton York direkt från hjärtat på singeln Awful time. Skriven under en av artistens absolut lägsta perioder i sitt liv skildrar texten en ärlig och rå historia om självskadebeteende, medberoende och djup sorg. Vemodet ligger som en tjock hinna över hela ljudbilden och de gracila stråkarna i kombinationer med sångarens ljusa sångröst träffar rakt in i hjärtat.

Apple Music Svensk Pop

Awful time skrevs på en av de lägsta punkterna i mitt vuxna liv där självömkandet och självföraktet jag levde i tog bort min förmåga att vara där för andra.”

Ashton York

Efter att ha rest sig från en tid av drogmissbruk och depression är den aktuella singeln en uppriktig och sårbar manifestation om att vara trasig på insidan och utsidan.

”Jag är rädd och osäker. Jag försökte skriva en låt men orden kom ut helt fel.”

Ashton York
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.