Till en dånande och organisk produktion sjunger indiesångaren Ashton York direkt från hjärtat på singeln Awful time. Skriven under en av artistens absolut lägsta perioder i sitt liv skildrar texten en ärlig och rå historia om självskadebeteende, medberoende och djup sorg. Vemodet ligger som en tjock hinna över hela ljudbilden och de gracila stråkarna i kombinationer med sångarens ljusa sångröst träffar rakt in i hjärtat.

DOLBY ATMOS

Awful time skrevs på en av de lägsta punkterna i mitt vuxna liv där självömkandet och självföraktet jag levde i tog bort min förmåga att vara där för andra.”

Ashton York

Efter att ha rest sig från en tid av drogmissbruk och depression är den aktuella singeln en uppriktig och sårbar manifestation om att vara trasig på insidan och utsidan.

”Jag är rädd och osäker. Jag försökte skriva en låt men orden kom ut helt fel.”

Ashton York
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011