Härlig old school disco blir det när den tyske producenten Marcus Brodowski tar oss ut på dangolvet med singeln Your love.

Svensk Pop Apple Music

Singeln bjuder oss på en riktigt läcker basgång tillsammans med en mycket lekfull produktion. Lägg sedan till en klassisk disco-diva som levererat sången med sin starka röst och detta är garanterat en given hit. Inte bara för just dansgolvet utan öven för våra spellistor.

Om du gillar det klassiska disco-soundet kommer du garanterat att älska detta. Här har det polerats till dagens mer slipade produktion, men skapar verkligen samma nostalgikänsla.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011