Den amerikanska artisten Summy ger oss drömliknande pop när hon här släpper singeln I wish I never met you. En låt som baserad kring ett destruktivt förhållande där Summy blev bedragen, som artisten upplevt och som artisten skrev tillsammans med sin bror.

Skicka in din musik

Om singeln berättar Summy för bloggen:

”Låten berättar om smärtan av att få ditt hjärta krossat, svårigheterna att sitta med dina känslor och processen att hela dig själv omgiven av de som älskar dig mest.”

I wish I never met you bjuder oss på vemodig känsla, med den där drömlliknande produktionen samt sköna pulsen som löper igenom låten och som lånat inspiration från ljudbilden under 80-talet. Resultatet blev riktigt skönt skulle jag säga och ännu en stark poplåt från artisten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011