Den amerikanska artisten Summy ger oss drömliknande pop när hon här släpper singeln I wish I never met you. En låt som baserad kring ett destruktivt förhållande där Summy blev bedragen, som artisten upplevt och som artisten skrev tillsammans med sin bror.

Nordiska Favoriter

Om singeln berättar Summy för bloggen:

”Låten berättar om smärtan av att få ditt hjärta krossat, svårigheterna att sitta med dina känslor och processen att hela dig själv omgiven av de som älskar dig mest.”

I wish I never met you bjuder oss på vemodig känsla, med den där drömlliknande produktionen samt sköna pulsen som löper igenom låten och som lånat inspiration från ljudbilden under 80-talet. Resultatet blev riktigt skönt skulle jag säga och ännu en stark poplåt från artisten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011