Till soundtracket för filmen Fire Island har MUNA gjort en makalöst bra cover på Britney Spears klassiker Sometimes. En låt som fanns med på Britneys debutalbum …Baby one more time och som skrivits av ingen mindre än Jörgen Elofsson.

Apple Music

Här bjuds vi på en mer pulserande elektropopig version av låten, som tar denna 90-talsballad till 20-talet på bästa sätt skulle jag säga. Jag tycker i alla fall MUNA vårdar och uppdaterar låten på ett föredömligt vis. Men de lyckas iof gör det bästa till guld. Även en från början lysande poplåt som just Sometimes.

Fire Island är en romantisk komedi med gaytema som du kan streama på Disney+ i Sverige. Så kolla in den om du vill ha en mer queer-version av Jane Austins klassiker Stolthet och Fördom.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.