Till soundtracket för filmen Fire Island har MUNA gjort en makalöst bra cover på Britney Spears klassiker Sometimes. En låt som fanns med på Britneys debutalbum …Baby one more time och som skrivits av ingen mindre än Jörgen Elofsson.

Skicka in din musik

Här bjuds vi på en mer pulserande elektropopig version av låten, som tar denna 90-talsballad till 20-talet på bästa sätt skulle jag säga. Jag tycker i alla fall MUNA vårdar och uppdaterar låten på ett föredömligt vis. Men de lyckas iof gör det bästa till guld. Även en från början lysande poplåt som just Sometimes.

Fire Island är en romantisk komedi med gaytema som du kan streama på Disney+ i Sverige. Så kolla in den om du vill ha en mer queer-version av Jane Austins klassiker Stolthet och Fördom.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011