Åh, denna var härlig.
Det är den tyska duon Alyssa & Gia som släpper singeln Not for me för att förgylla dansgolven en smula.

Popmuzik Lover Patreon

Med ett skönt beat som andas 90-tal och en härligt lekfull melodi sjunger duon om att vara den bättre personen som gått vidare från gamla känslor för en viss person. Du har helt enkelt blivit den personen mest nickar igenkännande till exet och fortsätter att ha kul, istället för att ställa till en scen. Att vara långsynt är helt enkelt inget för dig.

Not for me följer upp duons debutsingel Remember me från 2020, där de skapat sin version av Blue Boys hit från 1997. Ni vet där de samplat Woman of the Ghetto av Marlena Shaw.
Du kan kolla in musikvideon till nya singeln här.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011