Panic in slow motion är titelspåret från den amerikanska artistens IIITAIII senaste album. Ett album som följer upp Zeros and Twos från 2020.

Popmuzik Lover

Här bjuds vi på analoga synthar och trummor. Saken är den att IIITAIII inte använt någon dator för att skapa albumet. Imponerande ändå.
Resultatet har en läcker driv och lekfullhet i ljudbilden och jag som gillar de där analoga synthljuden som skapas här blev ju väldigt lycklig över resultatet.

IIITAIII själv kommer från staten New York och har byggt sin Eurorack-synth på egen hand. För oss som älskar synthpop kommer detta bli ett spännande namn att lära känna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.