Panic in slow motion är titelspåret från den amerikanska artistens IIITAIII senaste album. Ett album som följer upp Zeros and Twos från 2020.

POPMUZIK SUMMER

Här bjuds vi på analoga synthar och trummor. Saken är den att IIITAIII inte använt någon dator för att skapa albumet. Imponerande ändå.
Resultatet har en läcker driv och lekfullhet i ljudbilden och jag som gillar de där analoga synthljuden som skapas här blev ju väldigt lycklig över resultatet.

IIITAIII själv kommer från staten New York och har byggt sin Eurorack-synth på egen hand. För oss som älskar synthpop kommer detta bli ett spännande namn att lära känna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011