När sommaren kommer är det en sak man kan lita på och det är att Göteborg levererar fest. Säga vad man vill om vinterhalvåret men när solen visar sig så gör även människorna det. Vad passar då bättre än att förgylla de ljumna sommarnätterna med att skapa oförglömliga minnen till musik.

Favoriter Apple Music

På låten Fest i Göteborg samlas producenten och entreprenören Blizz Bugaddi, välkända rapparen Calimano och legendariska Byz som står bakom den odödliga hiten Karatefylla. Tillsammans skapar denna dynamiska trio en EDM-doftande clubb-hit som andas Buggadis karakteristiska ljudbild. Klanderlöst byter Byz och Calimano av varandra med snygga rytmer och komplexa rader. Kicken är drivande och tempot oemotståndligt med en euforiska refräng som ska skrik sjungas högt i kör på varenda uteställe.

Singeln skrevs och spelades in i Göteborg tidigare i våras och bygger på låtskrivarnas egna upplevelser. Texten talar om olycklig kärlek med den där sommarflirten som man aldrig tycks behålla längre än just de varmare månaderna på året. Denna självklara hit kommer så småningom kompletteras av en tillhörande musikvideo som planeras i skrivande stund. Klackarna i taket vi ska riva hela haket. Här är Fest i Göteborg.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011