Den brasilianske artisten Leonardo Davi är tillbaka här i bloggen. Denna gång heter singeln Breathe och är en upplyftande och härligt medryckande singel. En singel som handlar om längtan efter att ha den där speciella personen bredvid sig.

Skicka in din musik

Om Breathe berättar artisten:

”Det är verkligen en personlig låt och det var inte lätt för mig i början att prata så öppet om mina känslor. Det är ganska svårt att hitta den ”perfekta matchningen” nuförtiden och det är ännu svårare för mig att lita på andra människor, eftersom mitt förtroende tidigare ofta bröts av människor jag älskade.”

Med singeln hoppas Davi hitta den där personen som får honom att tappa andan. Som kan ge honom den kärlek och känslor han söker här i låten. Vi får se vad framtiden har för Leonardo, men vi får hoppas han hittar den han söker.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011