Med singeln Heaven släpper Isabel LaRosa tredje delen i sin triologi I’m watching you, som inledes med Haunted och Help. Heaven bjuder på mörk och behagligt pulserande pop i det elektroniska landskapet. Produktionen är filmisk och sången en vacker kontrast till den annars mörka och suggestiva stilen. Ett ambitiöst projekt måste jag säga som kombinerar musik med video på ett föredömligt vis.

DOLBY ATMOS

Om videorna berättar sångerskan:

”Videotrilogin är inte precis baserad på vad låtarna ursprungligen skrevs om. Det visuella var inspirerat av min kärlek till skräck- och spänningsfilmer, speciellt Stranger Things och kortfilmerna Lights Out och FryDay. Videorna följer en flicka som går ensam hem på natten, till en början omedveten om att vara nära förföljd av en okänd figur. I Haunted-videon förföljs hon när hon går och i hjälpvideon försöker hon fly i sin bil. Detta leder till att hon stiger ur sin bil och symboliskt dör. I Heaven-videon vaknar hon desorienterad och omedveten om var hon är och inser inte att hon är död. När videon fortskrider inser hon att hon fortfarande förföljs av något men i en annan form. I slutet ses solljus för första gången genom de tre videorna. Detta symboliserar att hon vet att hon är död, och slutet antyder att hon fullt ut erkänner sin förföljare och inte längre försöker fly från den.”

Du ser videorna i ordning här i bloggen:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011