Med singeln Heaven släpper Isabel LaRosa tredje delen i sin triologi I’m watching you, som inledes med Haunted och Help. Heaven bjuder på mörk och behagligt pulserande pop i det elektroniska landskapet. Produktionen är filmisk och sången en vacker kontrast till den annars mörka och suggestiva stilen. Ett ambitiöst projekt måste jag säga som kombinerar musik med video på ett föredömligt vis.

Popmuzik in Dolby Atmos

Om videorna berättar sångerskan:

”Videotrilogin är inte precis baserad på vad låtarna ursprungligen skrevs om. Det visuella var inspirerat av min kärlek till skräck- och spänningsfilmer, speciellt Stranger Things och kortfilmerna Lights Out och FryDay. Videorna följer en flicka som går ensam hem på natten, till en början omedveten om att vara nära förföljd av en okänd figur. I Haunted-videon förföljs hon när hon går och i hjälpvideon försöker hon fly i sin bil. Detta leder till att hon stiger ur sin bil och symboliskt dör. I Heaven-videon vaknar hon desorienterad och omedveten om var hon är och inser inte att hon är död. När videon fortskrider inser hon att hon fortfarande förföljs av något men i en annan form. I slutet ses solljus för första gången genom de tre videorna. Detta symboliserar att hon vet att hon är död, och slutet antyder att hon fullt ut erkänner sin förföljare och inte längre försöker fly från den.”

Du ser videorna i ordning här i bloggen:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.