Luta dig tillbaka och låt VILLFORTH ta med dig på en åktur du sent ska glömma. Till en atmosfärisk produktion målar artisten upp en drömsk och romantisk bild av att åka nedcabbat i solnedgång med sin älskade. I låten Cabriolet uppmuntrar sångaren oss att göra plats för känslor och självreflektion. Soundet är skimrande nostalgiskt och refrängen sitter den som en smäck. Genremässigt rör vi oss någonstans emellan generisk pop och indie, vilket är alldeles perfekt om ni frågar mig.

Favoriter Apple Music

Dansa och skapa oförglömliga minnen till den högt flygande hymn om att fortsätta ha en optimistisk inställning till livet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.