Jag har en hemlighet, jag hatar alla människor jag känner! En stark öppningsrad från WYATT som skildrar en ärlig och transparent beskrivning om livet i LA. Framgång och kändisskap kommer ofta med en baksida och den baksidan som delges i singeln HeLL.A. talar om att fastna under en materiell förtrollning. Där falska fasader och framgångssagor är kutym, men samtidigt bidrar till att sjunka djupare ner i avgrunden mot helvettet.  

Favoriter Apple Music

Produktionen är förförisk och hypnotiserande med en stark igenkänningsfaktor i sitt melodispråk. Sången är krispigt mixad och den akustiska gitarren i baktakt som ligger rakt igenom håller ihop låten på ett fantastiskt snyggt sätt. Snart kommer du vara under förtrollningen och tillbedja Gucci och Chanel! I mitt fall är jag under WYATTs förtrollning när han bjuder på en lysande lyssningsupplevelse.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

KMR Studios
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.