Jag har en hemlighet, jag hatar alla människor jag känner! En stark öppningsrad från WYATT som skildrar en ärlig och transparent beskrivning om livet i LA. Framgång och kändisskap kommer ofta med en baksida och den baksidan som delges i singeln HeLL.A. talar om att fastna under en materiell förtrollning. Där falska fasader och framgångssagor är kutym, men samtidigt bidrar till att sjunka djupare ner i avgrunden mot helvettet.  

POPMUZIK LOVER 2

Produktionen är förförisk och hypnotiserande med en stark igenkänningsfaktor i sitt melodispråk. Sången är krispigt mixad och den akustiska gitarren i baktakt som ligger rakt igenom håller ihop låten på ett fantastiskt snyggt sätt. Snart kommer du vara under förtrollningen och tillbedja Gucci och Chanel! I mitt fall är jag under WYATTs förtrollning när han bjuder på en lysande lyssningsupplevelse.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011