John Haage är en svensk producent och låtskrivare som skapar trap/future bass. Inspirationen hämtar John från akter som Flume, Finneas, Sophie, Billie Eilish och Lauv för att bara nämna några. Med andra ord, en gedigen mix av pop och elektroniska artister.

Popmuzik Popcast

För sin senaste singel Force it vände sig John till den amerikanska artisten -Alow. Tillsammans har de skapat en låt om att slitas i ett förhållande. Ena parten tycker att det är den bästa tiden i deras liv, att ingenting kan stoppa dem, men den andra inte känner sig uppskattad. Fast mellan känslan av att du vill lösa allt så fort som möjligt, men du vill ändå inte tvinga fram kärleken… du vill inte ”Force it”, så att säga.

Allt producerat till en skön dans-låt med lekfulla beats och behagliga ackord och sång samt en stor hitkänsla. Vad säger du, vill du höra Force it på dansgolvet nästa gång?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.