John Haage är en svensk producent och låtskrivare som skapar trap/future bass. Inspirationen hämtar John från akter som Flume, Finneas, Sophie, Billie Eilish och Lauv för att bara nämna några. Med andra ord, en gedigen mix av pop och elektroniska artister.

Favoriter Apple Music

För sin senaste singel Force it vände sig John till den amerikanska artisten -Alow. Tillsammans har de skapat en låt om att slitas i ett förhållande. Ena parten tycker att det är den bästa tiden i deras liv, att ingenting kan stoppa dem, men den andra inte känner sig uppskattad. Fast mellan känslan av att du vill lösa allt så fort som möjligt, men du vill ändå inte tvinga fram kärleken… du vill inte ”Force it”, så att säga.

Allt producerat till en skön dans-låt med lekfulla beats och behagliga ackord och sång samt en stor hitkänsla. Vad säger du, vill du höra Force it på dansgolvet nästa gång?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011