Den brittiske singer-songwritern James Auger och hans A Choir of Ghosts, med bas i Sverige, är här aktuell med singeln Eliza. En härligt medryckande folk-pop duett tillsammans med Klara Andén, som enligt Auger själv är en av hans mest upplyftande låtar som han gjort. Men visst blir man bara glad av att höra denna duett.

POPMUZIK SUMMER

Själv gillade jag textraden ”I’m not afraid of the dark but I’m am of losing sleep”. Lysande.

Efter att ha legat på Greywood Records tidigare var planen att A Choir of Ghosts skulle bli helt independent. Men så hittade han och Ninetone varandra och inledde ett samarbete. Eliza blir då deras första släpp ihop.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011