Susan Darvishi är en iransk-amerikansk artist som bland annat släppte albumet 14th & 4th i fjol. Nu är artisten aktuell med singeln Skip to the end på vilken artisten bjuder oss på en medryckande poplåt med härlig melodi och upplyftande känsla. Titeln anspelar på att hon brukar se sista avsnittet på en romantisk komediserie eller läsa sista sidorna i en novell innan hon början. Med det tänker hon sig ett förhållande som går direkt till ”levde de lyckliga i alla sina dagar”. Något som är härligt charmigt och lite gulligt naivt ändå måste jag säga.

Favoriter Apple Music

Om singeln berättar artisten:

”När du tittade på massor av romantiska komedier som jag gjorde som barn, kan du utveckla orealistiska förväntningar om kärlek och relationer. Så jag tänkte för mig själv en dag, ’kan du verkligen klandra mig för att jag är den här hopplösa romantikern med höga förväntningar när det är allt vi får höra som barn?’ och jag ställde frågan, ’kan vi hoppa till slutet innan vi ens börjar?” Jag ville nå mitt sagoslut utan att behöva gå igenom alla svårigheter däremellan. De texterna formade verkligen resten av låten, vi började tänka på alla stereotypa kärleksscenarier och började lägga till melodier runt dem.”

Du hör den underbara låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.