Susan Darvishi är en iransk-amerikansk artist som bland annat släppte albumet 14th & 4th i fjol. Nu är artisten aktuell med singeln Skip to the end på vilken artisten bjuder oss på en medryckande poplåt med härlig melodi och upplyftande känsla. Titeln anspelar på att hon brukar se sista avsnittet på en romantisk komediserie eller läsa sista sidorna i en novell innan hon början. Med det tänker hon sig ett förhållande som går direkt till ”levde de lyckliga i alla sina dagar”. Något som är härligt charmigt och lite gulligt naivt ändå måste jag säga.

Svensk Pop

Om singeln berättar artisten:

”När du tittade på massor av romantiska komedier som jag gjorde som barn, kan du utveckla orealistiska förväntningar om kärlek och relationer. Så jag tänkte för mig själv en dag, ’kan du verkligen klandra mig för att jag är den här hopplösa romantikern med höga förväntningar när det är allt vi får höra som barn?’ och jag ställde frågan, ’kan vi hoppa till slutet innan vi ens börjar?” Jag ville nå mitt sagoslut utan att behöva gå igenom alla svårigheter däremellan. De texterna formade verkligen resten av låten, vi började tänka på alla stereotypa kärleksscenarier och började lägga till melodier runt dem.”

Du hör den underbara låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.