I Mexico hittar vi musikprojektet Sonny Beckett. Ett projekt som skapats av Maxarev Posadas. Tillsammans med Gabi Mariel och Erik Flores gör de tillsammans retrodoftande pop med synthar som bas. Med singeln On You_ får vi en funkig och medryckande poplåt med varma synthar och lekfulla gitarrer för att skapa den där somriga ljudbilden som vi alla älskar under namnet nu-disco.
Låten i sig handlar om att försöka hitta sig själv i livet. Medan andra har hittat sin plats och gör det de ska göra, så försöker du hitta din del i det hela.

Följ på Apple Music
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011