Den australiensiske artisten Benji Lewis är just nu aktuell med EP:n Floating där det samlas fem låtar. Låtar som vuxit fram efter ett uppbrott med en person som inte hade samma känslor för honom.
Efter det åkte artisten till Brisbane för att arbeta med producenten Tom Eggert under en vecka. Det resulterade i dessa personliga låtar dom hjälpte Benji att gå vidare från där han befann sig.

Apple Music Svensk Pop

Här kan du lyssna på låten Dreamer. En låt som är speciell för artisten och som handlar om att spendera ett speciellt ögonblick tillsammans med den han hade stora känslor för.
Benji berättar för bloggen:

”Som i en dröm minns jag det så tydligt och inspirationen bakom det. Jag var ute på den här vackra gatan i denna lilla stad som heter Montville, lite utanför Brisbane, med några nya vänner. Det regnade lätt och jag började fundera på hur det skulle vara att vara i detta ögonblick med den personen som jag fortfarande var väldigt intresserad av. Jag kände allt, glädjen, skratten och alla andra goda känslor av att bara vara runt någon man tycker så mycket om.”

Resultatet är avskalat och vackert stämningsfullt. Allt lyfts fram av Benjis mjuka och uttrycksfulla röst. Du hör Dreamer här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.