Den australiensiske artisten Benji Lewis är just nu aktuell med EP:n Floating där det samlas fem låtar. Låtar som vuxit fram efter ett uppbrott med en person som inte hade samma känslor för honom.
Efter det åkte artisten till Brisbane för att arbeta med producenten Tom Eggert under en vecka. Det resulterade i dessa personliga låtar dom hjälpte Benji att gå vidare från där han befann sig.

Popmuzik Podcast

Här kan du lyssna på låten Dreamer. En låt som är speciell för artisten och som handlar om att spendera ett speciellt ögonblick tillsammans med den han hade stora känslor för.
Benji berättar för bloggen:

”Som i en dröm minns jag det så tydligt och inspirationen bakom det. Jag var ute på den här vackra gatan i denna lilla stad som heter Montville, lite utanför Brisbane, med några nya vänner. Det regnade lätt och jag började fundera på hur det skulle vara att vara i detta ögonblick med den personen som jag fortfarande var väldigt intresserad av. Jag kände allt, glädjen, skratten och alla andra goda känslor av att bara vara runt någon man tycker så mycket om.”

Resultatet är avskalat och vackert stämningsfullt. Allt lyfts fram av Benjis mjuka och uttrycksfulla röst. Du hör Dreamer här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011