Vackert, mörkt och emotionellt blir det när Zoë Ferguson levererar singeln Calories för oss. En låt som sångerskan skrev när hon kämpade med ätstörningar, vilket även gör låten väldigt modig och personlig. Samtidigt är det många där ute som kämpar med sina kroppar och tror att de inte duger som de är. Då är det viktigt att förstå att man inte är ensam. Att det är många där ute som har ett personligt krig med sina kroppar.

Följ på Apple Music

”Jag skrev Calories för ungefär två år sedan, när jag verkligen hade svårt med ätstörning. Jag behövde ett utlopp för hur jag mådde, så jag satte mig ner och började skriva. Den här låten är väldigt personlig för mig eftersom den är ett väldigt känsligt ämne och den handlar om min största livskamp. Jag tror att det är rätt tid att släppa den, för jag har gjort mycket healing mellan nu och då och jag tror att jag äntligen är redo att dela den här delen av mitt liv med världen. Jag säger många saker om mental hälsa/kroppsuppfattning i den här låten som jag tror att många är för rädda för att säga högt. Det slår definitivt an för alla som någonsin har kämpat med kroppsuppfattning och jag hoppas att det hjälper människor att relatera och känna sig mindre ensamma.”

Luta dig tillbaka och lyssna på denna viktiga och vackra låt med Zoë Ferguson.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.