Vackert, mörkt och emotionellt blir det när Zoë Ferguson levererar singeln Calories för oss. En låt som sångerskan skrev när hon kämpade med ätstörningar, vilket även gör låten väldigt modig och personlig. Samtidigt är det många där ute som kämpar med sina kroppar och tror att de inte duger som de är. Då är det viktigt att förstå att man inte är ensam. Att det är många där ute som har ett personligt krig med sina kroppar.

Apple Music Svensk Pop

”Jag skrev Calories för ungefär två år sedan, när jag verkligen hade svårt med ätstörning. Jag behövde ett utlopp för hur jag mådde, så jag satte mig ner och började skriva. Den här låten är väldigt personlig för mig eftersom den är ett väldigt känsligt ämne och den handlar om min största livskamp. Jag tror att det är rätt tid att släppa den, för jag har gjort mycket healing mellan nu och då och jag tror att jag äntligen är redo att dela den här delen av mitt liv med världen. Jag säger många saker om mental hälsa/kroppsuppfattning i den här låten som jag tror att många är för rädda för att säga högt. Det slår definitivt an för alla som någonsin har kämpat med kroppsuppfattning och jag hoppas att det hjälper människor att relatera och känna sig mindre ensamma.”

Luta dig tillbaka och lyssna på denna viktiga och vackra låt med Zoë Ferguson.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.