Den amerikanska och nederländska duon KiloWatts & Vanek upptäckte du här i bloggen när de släppte singeln Take the pills. Nu är de aktuella med albumet Perennials som ger oss elva spår allt som allt av elektronisk pop.

Nordiska Favoriter

Från albumet kan du här lyssna på låten Syntropia. En drömliknande och samtidigt medryckande låt vars läckra syntharrangemang verkligen skapar en snyggt filmisk känsla. Jag uppskattar ju otroligt mycket denna typ av elektropop. Där melodier och det elektroniska arrangemanget går hand i hand. Det är lite Moby möter Röyksopp möter BT.

Gillar du det du hör så bör du ju också kolla in hela albumet. Bra electropop är man ju inte bortskämd med.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.