Det har väl inte undgått någon att jag går extra mycket igång på de mer synthiga låtarna. Så när jag hörde The Small Crowds remix på singeln Little one med Blood Music och Anna Ahnlund föll den ju rakt in i min påse, som det heter.

KMR Studios

Little one är tagen från albumet (Sometimes We Need) A New Beginning som släpptes i Februari. Då en lekfull pop-ballad som tillägnats till de små, som man som förälder skulle göra det mesta för. Allt från att skratta tillsammans med, leka, men också oroas över. En låt som perfekt mixade Karl Jonas och Anna Ahnlunds röster.

Remixen blir som sagt mer elektronisk. Ljudbilden tyngre och kallare, men ack så läcker. Det är dansanta beats som mixas med de bådas röster och luftiga synthar, som skapar en härligt medryckande version av låten. Man skulle kunna säga att detta är något helt annat än originalet. Vilket också är tecknet på en lysande remix i min värld.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.