Det har väl inte undgått någon att jag går extra mycket igång på de mer synthiga låtarna. Så när jag hörde The Small Crowds remix på singeln Little one med Blood Music och Anna Ahnlund föll den ju rakt in i min påse, som det heter.

Popmuzik Podcast

Little one är tagen från albumet (Sometimes We Need) A New Beginning som släpptes i Februari. Då en lekfull pop-ballad som tillägnats till de små, som man som förälder skulle göra det mesta för. Allt från att skratta tillsammans med, leka, men också oroas över. En låt som perfekt mixade Karl Jonas och Anna Ahnlunds röster.

Remixen blir som sagt mer elektronisk. Ljudbilden tyngre och kallare, men ack så läcker. Det är dansanta beats som mixas med de bådas röster och luftiga synthar, som skapar en härligt medryckande version av låten. Man skulle kunna säga att detta är något helt annat än originalet. Vilket också är tecknet på en lysande remix i min värld.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011