Den amerikanska sångerskan Lost Blonde är här aktuell med singeln Dreamin’ about you. En medryckande poplåt där artisten sjunger om ett äldre par som fortfarande har lika stark kärlek för varandra trots att åren gått. Visst är det en mysig känsla? Att vara lika nykära så många år senare.

Popmuzik Podcast

Resultatet är som sagt härligt medryckande med skön puls och stark melodi. Lite som en Carly Rae Jepsen poplåt skulle jag säga. Jag tyckte i alla fall att det var väldigt trevligt detta.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011