Med sin sköna souliga retropop släppte artisten Micah Edwards nyligen albumet Jean Leon. Här bjuder artisten oss på 10 låtar i stilen som han kallar för Texas soul, vilket definitivt är ett bra samlingsnamn för musiken som kan jämföras med Leon Bridges och Silk Sonic.
Det märker du framförallt på låten To Mama, som är fokuslåten vid släppet. Härligt medryckande pop som kryddats av trumpet och mjuka gitarrer medan Micah sjunger om att varje gång han tänker på en hjälte, så tänker han på sin mamma. Fin hyllning till modern med andra ord.

Covered PSB

På albumet omfamnar Edwards sårbarhet och djupdyker i några av sina mest personliga berättelser; från kärleksbrev till sin fru till att konfrontera de olika aspekterna av sina föräldrars skilsmässa, Edwards väcker varje berättelse till liv med en smittsam soulig groove.
Det är klassisk soulig pop med en röst du inte kan få nog av, det garanterar jag dig. Så lyssna på To Mama här nedan, eller kasta dig över hela albumet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011