Efter att ha släppt Of this town i början av Juni är det nu dags för Sofia Kistner att släppa ännu en singel från sin kommande EP som släpps i sommar. Nya singeln heter Butterfly och är en duett tillsammans med Lisa Björck.

Följ på Apple Music

De har båda gått på Kulturama tillsammans och de har jobbat tillsammans med att skriva olika låtar. Just denna blev de mest nöjda med så det fick bli deras första inspelade låt ihop.

Om arbetet berättar Sofia:

“Det var först frasen “you said something you might even mean..” som dök upp i låten på refrängen. Just den frasen handlade sedan om hur det är när man inser att någon nära en inte är bra för en. Det kan vara svårt, men man ska alltid lyssna på magkänslan”.

Resultatet är en stark poplåt som drivs fram av ett piano i första versen innan allt blommar ut i fullt komp, där de två rösterna skapar en perfekt mix när de levererar texten till låten. Just för att Sofia är mer pop och Lisa är country, vilket blir ett spännande möte på låten. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011