Efter att ha släppt Of this town i början av Juni är det nu dags för Sofia Kistner att släppa ännu en singel från sin kommande EP som släpps i sommar. Nya singeln heter Butterfly och är en duett tillsammans med Lisa Björck.

Apple Music Svensk Pop

De har båda gått på Kulturama tillsammans och de har jobbat tillsammans med att skriva olika låtar. Just denna blev de mest nöjda med så det fick bli deras första inspelade låt ihop.

Om arbetet berättar Sofia:

“Det var först frasen “you said something you might even mean..” som dök upp i låten på refrängen. Just den frasen handlade sedan om hur det är när man inser att någon nära en inte är bra för en. Det kan vara svårt, men man ska alltid lyssna på magkänslan”.

Resultatet är en stark poplåt som drivs fram av ett piano i första versen innan allt blommar ut i fullt komp, där de två rösterna skapar en perfekt mix när de levererar texten till låten. Just för att Sofia är mer pop och Lisa är country, vilket blir ett spännande möte på låten. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.