Gruppen The Million från Australien är här aktuella med singeln No one’s home. En skönt medryckande poplåt med drömliknande sång och varm produktion, som genererar ett behagligt skimmer av nostalgi över sig. På låten sjunger bandet om ett cyniskt förhållande.

Dolby Atmos

Sångaren Jacob Thomas i bandet berättar:

”Vi visste vad vi ville säga utan att säga det till varandra. Min hjärna gick i djupt fokus och den kom från en plats av sårbarhet där jag tänkte på ett cykliskt förhållande. Om att gå tillbaka till något jag visste snarare än att utforska nya territorier och inte erkänna om det är rätt för dig eller inte.”

No one’s home blir bandets första nya låt sedan de släppte EP:n Why we’ll never be together i fjol.
Låten släpps tillsammans med en musikvideo som regisserats av Suzanne Kim och som snyggt fångar känslan av en relation som inte funkar på film.

Du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.