Gruppen The Million från Australien är här aktuella med singeln No one’s home. En skönt medryckande poplåt med drömliknande sång och varm produktion, som genererar ett behagligt skimmer av nostalgi över sig. På låten sjunger bandet om ett cyniskt förhållande.

Följ på Apple Music

Sångaren Jacob Thomas i bandet berättar:

”Vi visste vad vi ville säga utan att säga det till varandra. Min hjärna gick i djupt fokus och den kom från en plats av sårbarhet där jag tänkte på ett cykliskt förhållande. Om att gå tillbaka till något jag visste snarare än att utforska nya territorier och inte erkänna om det är rätt för dig eller inte.”

No one’s home blir bandets första nya låt sedan de släppte EP:n Why we’ll never be together i fjol.
Låten släpps tillsammans med en musikvideo som regisserats av Suzanne Kim och som snyggt fångar känslan av en relation som inte funkar på film.

Du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011