Den amerikanska artisten Oacoma kopplade upp sig med Zoom för att samarbeta med den brittiska producenten Zara Kershaw som även släpper låtar under namnet Lume.
Resultatet blev singeln Make you mine. En härligt svävande och drömliknande poplåt med mjuka synthar och en basgång som bygger upp stämningen i låten.

Nordiska Favoriter

Make you mine handlar om att helt enkelt hitta den där perfekta personen, långt innan man förstår hur perfekta man är för varandra. Romantiskt och mysigt, samt väldigt behagligt. Så lyssna och njut på resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011